Sponsor worden

We zijn een fanfare met drumband en hebben momenteel ongeveer 70 leden met een leeftijd tussen de 8 en 70 jaar. U kunt ons tegenkomen op feestdagen zoals Koningsdag, Sinterklaas en Kerst. Ook luisteren we menig optocht op met onze marsmuziek. Wat ingetogener muziek of juist moderne popnummers kunt u beluisteren op onze concerten.

Een muziekvereniging onderhouden kost een hoop geld. De kosten stijgen en de overheid geeft juist steeds minder subsidie, waardoor het voor ons als vereniging steeds moeilijker wordt het hoofd boven water te houden.

Draagt u de muziek en onze muziekvereniging een warm hart toe en bent u misschien als bedrijf bereid om onze vereniging financieel te ondersteunen door een vast bedrag per jaar te sponsoren?

Buiten het feit dat u helpt onze vereniging in stand te houden en kunt blijven genieten van de muzikale omlijsting van diverse festiviteiten, heeft uw sponsoring nog een aantal extra voordelen. Wij hebben voor u 3 mogelijkheden:

€ 75,- per jaar
Vermelding in ons digitale clubblad, welke ieder kwartaal uitkomt

€ 150,- per jaar
Vermelding in ons digitale clubblad, welke ieder kwartaal uitkomt
Vermelding op de uitnodigingen van concerten

€ 250,- per jaar
Vermelding in 0ns digitale clubblad, welke ieder kwartaal uitkomt
Vermelding op de uitnodigingen van concerten
Vermelding op onze website
1x in de 5 jaar recht op een optreden bij bijvoorbeeld een jubileum (tijden in overleg en minimaal 1 maand van tevoren aanvragen)

Uiteraard krijgt u van ons 1x per jaar een factuur opgestuurd welke u voor u boekhouding kunt gebruiken.

Heeft u interesse in één van deze opties of zijn er nog vragen?

Dan kunt u contact opnemen met de voorzitter:

Richard Bouwmeester
Tel. 071-3316216
voorzitter@doorgunstverkregen.nl