Altijd al een instrument willen bespelen op een leuke, gezellige vereniging? Kom dan is langs bij 'ons' in Nieuwe Wetering.

Wij repeteren op;
- Dinsdag vanaf 19:30: Fanfare
- Donderdag vanaf 19:30: Drumband

Voordat je mee kunt repeteren op de dinsdag of donderdag, zal je eerst les krijgen (indien je dat nog niet hebt gehad) van onze instructeurs. Als je blaasinstrument bespeelt zal je les krijgen van Wim van Klink. Ben je een echte slagwerker, dan krijg je les van Hans van Egmond of Wytze Loos.

Ben je nieuwsgierig geworden, dan kan je altijd op één van de repetitieavonden langskomen. Wil je je aanmelden of heb je nog een vraag? Klik dan bovenaan op de pagina op 'Contact'.


Les

Fanfare:
Zaterdag
Drumband:
Woensdag & Donderdag

Repetitie

Fanfare:
Dinsdag van 19.30 tot 21.30 uur.
Drumband:
Donderdag van 19.30 tot 21.15 uur.

Kosten

Contributie 2023
Jeugd t/m 18 jaar: € 130
Volwassenen: € 155

De eerste 2 jaar berekenen wij géén lesgeld!

Fanfare

De fanfare bestaat uit ongeveer 40 leden. De fanfare speelt samen met de drumband marsmuziek bij diverse festiviteiten. Daarnaast speelt de fanfare ook concertstukken die ieder jaar op onze concerten te horen zijn. Ondanks de goede bezitting is er altijd plaats voor nieuwe, enthousiaste leden. Heeft u zin in muziek en gezelligheid, kom dan spelen bij de fanfare.

Drumband

Als slagwerkgroep bestaan we uit ongeveer 20 enthousiaste leden, van 8 tot 40 jaar en waar de doorstroming uit eigen kweek komt. Het opleiden is dan ook gericht op de vereniging en heeft daardoor een ander karakter als andere verenigingen, die meer de richtlijnen van de bond volgen.
Kortom; we willen als groep een ieder amuseren met onze eigen inbreng van slagwerk, waarbij het maken van leuke, afwisselende gezellige muziek centraal staat.